قالب سبز


قاصدک
آخرين مطالب
لينک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان قاصدک و آدرس jasedak.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لوگو دوستان


درمان کمر درد سهل و ممتنع است. یکی از علل مهم زمینه ساز کمر درد ضعف عضلات اطراف ستون مهره و شکم است. انجام نرمش هایی برای تقویت این عضلات اگر به درستی انجام شوند میتوانند تا حد زیادی شدت کمر درد را کم کرده یا کاملا بهبود دهند. تعدادی از این نرمش ها برای تقویت عضلات بوده و تعدادی دیگر برای کشش عضلات و لیگامان های کوتاه شده است. قبل از انجام نرمش های کمر درد با پزشک خود مشورت کنید.

 

نکاتی که قبل از شروع نرمش و ورزش های کمر باید بدانیم

قبل از انجام نرمش های کمر درد اول چند دقیقه راه بروید تا بدنتان به اصطلاح گرم شود. اگر احساس میکنید انجام هرکدام از نرمش هایی که در زیر توضیح داده میشود برای شما مشکل است میتوانید آنرا انجام ندهید و فقط نرمش هایی را انجام دهید که انجام دادن آن برای شما راحت است. بتدریج بعد از چند هفته که عضلات شکم و کمر شما قویتر شد خواهید توانست همه نرمش ها را انجام دهید. لازم نیست نرمش ها را حتما به تعدادی که در زیر گفته میشود انجام دهید. میتوانید آنها را با تعداد و دفعات کمتر انجام دهید. به تدریج و بعد از گذشت چند هفته که عضلات شما قویتر شد میتوانید آنها را به تعداد بیشتر انجام دهید.

نکته مهم در انجام نرمش های کمر درد اینست که باید آنها را با شدت و تعداد کم شروع کرده و به آرامی شدت و تعداد آنها را بیشتر کنیم و گرنه ممکن است نرمش ها به شما آسیب رسانده و درد کمر شما را بیشتر کند. اگر عضلات شما خیلی ضعیف باشد ممکن است با انجام نرمش ها، کمردرد شما بیشتر شود. نرمش ها را میتوانید با تعداد 3-2 بار تکرار شروع کنید و بتدریج هر روز یا هر دو روز یکی به آن اضافه کنید تا بعد از مدتی به 30-20 مرتبه برسد.

 

اگر عضلات شما بیش از حد ضعیف باشند و انجام نرمش ها موجب افزایش کمردرد شما شوند، درد بعد از یک هفته شدید میشود پس بهتر است اگر تازه این نرمش ها را شروع کرده اید در ابتدا آنها را با کمترین شدت و مقدار به مدت یک هفته انجام دهید. اگر بعد از یک هفته کمر درد بیشتر شد باید نرمش ها را بمدت 2-1 هفته موقتاً متوقف کرده و بعد از آن مجدداً نرمش ها را با شدت و مقدار کمتر شروع کرد. اگر بعد از گذشت یک هفته از شروع نرمش ها کمر درد بیشتر نشد به تدریج آنها را بیشتر میکنیم. مدت انجام نرمش هایی که در زیر آموزش داده میشود در ابتدا کم است ولی بعد از حدود یک ماه باید به روزی 15 دقیقه برسد.

نکته مهم دیگر اینست که تقویت عضلات به چند ماه زمان نیاز دارد پس عجله نکنید. صبر داشته باشید و ناامید نشوید. نرمش ها را با برنامه منظم و با پشتکاری انجام دهید. مطمئن باشید کمر درد شما بعد از 2-1 ماه به نحو قابل محسوسی کاهش پیدا میکند.
اگر بعد از کاهش یا قطع کمردرد و بعد از چند ماه نرمش ها را فراموش کرده و انجام ندهیم درد مجدداً برمیگردد. پس باید عادت کنیم تا نرمش ها را تا آخر عمر انجام دهیم.
نرمش های کمر در سه دسته ساده، متوسط و مشکل توضیح داده میشود. ابتدا با نرمش های ساده شروع کنید و بعد از چند هفته که توانستید آنها را به راحتی انجام دهید میتوانید بترتیب به مراحل بعدی بروید.

روش ساده


 

 نرمش های ساده کمر

 

در زیر نرمش های ساده و اساسی کمر توضیح داده میشود

چرخش لگن Pelvic tilt

به پشت بخوابید و دست هایتان را روی شکم خود قرار دهید. زانو ها را خم کرده و کف پا ها را روی زمین قرار دهید. عضلات شکم خود را منقبض کنید بطوریکه کمر شما به کف زمین فشرده شود. این وضعیت را پنج ثانیه حفظ کرده و سپس عضلات را شل کنید.

بعد از چند ماه نرمش که عضلات شما قویتر شد با منقبض کردن عضلات شکم و لگن، باسن خود را از زمین بلند کنید بطوریکه زانو و لگن و شانه های شما در یک خط صاف قرار بگیرند. به اندازه سه بار نفس کشیدن عمیق در همین وضعیت مانده و سپس به آرامی به حالت اول برگردید.

 660 4

 

چرخش تنه Lower trunk rotation

به پشت بخوابید. زانو ها را خم کرده و کف پا ها را روی زمین قرار دهید. در حالیکه شانه های خود را بطور ثابت و بدون حرکت روی زمین نگه داشته اید به آرامی زانو های خود را تا آنجا که میتوانید به سمت چپ خم کنید. سپس به آرامی زانو های خود را تا آنجا که میتوانید به راست خم کنید.


 

 196 8

 

چهار دست و پا Cat and camel

هر دو زانو و کف هر دو دست خود را روی زمین بگذارید. اجازه بدهید شکم شما به پایین بیفتد و کمر به طرف پایین قوس بردارد. 5 ثانیه در این حالت مانده و سپس دوباره کمر خود را صاف کنید و 5 ثانیه در همین حال بمانید. 3 بار و هر بار 10 مرتبه این کار را انجام دهید.

 
 

 

 

 

روش متوسط

زانو به سینه Knee to chest

به پشت بخوابید. زانو ها را خم کرده و کف پا ها را روی زمین قرار دهید. با هر دو دست یک ران خود را در کمی بالاتر از زانو بگیرید و زانوی خود را به سمت سینه خود بکشید (و یا یک زانو را خم کرده و به طرف سینه خود نزدیک کرده و ساق خود را با هر دو دست بگیرید.). این وضعیت را پنج ثانیه حفظ کرده و سپس به آرامی به وضعیت اول برگردید. این کار را برای پای مقابل هم تکرار کنید.                                                                                                                                                        
 

نشستن نیمه Partial sit up

به پشت بخوابید. زانو ها را خم کرده و کف پا ها را روی زمین قرار دهید. چانه خود را به سینه بچسبانید و بالا تنه خود را به جلو خم کنید بطوریکه شانه های شما از زمین بلند شوند. این وضعیت را پنج ثانیه حفظ کرده و سپس به آرامی به وضعیت اول برگردید.                                                                                                        

زانو به سینه دوبل Double knee to chest

 

      660 3

 

به پشت بخوابید. زانو ها را خم کرده و کف پا ها را روی زمین قرار دهید. با هر دو دست دو ران خود را در کمی بالاتر از زانو ها بگیرید و زانو های خود را به سمت سینه خود بکشید. این وضعیت را پنج ثانیه حفظ کرده و سپس به آرامی به وضعیت اول برگردید.

 

 

 

 

کشش همسترینگ Standing hamstring stretch

 

 

 

      196 5

 

بایستید و پاشنه یک پای خود را روی یک چهارپایه به ارتفاع نیم متر قرار دهید. زانو را راست و مستقیم نگه دارید و به آرامی به جلو خم شوید تا مفصل لگن شما خم شود. آنقدر به جلو خم شوید تا در کمر و پشت ران یک کشش خفیف را احساس کنید. از شانه یا کمر به جلو خم نشوید از لگن خم شوید. باید پشت ران و ساق شما کش بیاید نه کمرتان. 30-15 ثانیه این حالت را نگه دارید. برای هر پا این کار را 3 بار تکرار کنید.

 

 

 

 

 

خم به عقب Extension exercise        

به شکم روی زمین برای 5 دقیقه دراز بکشید. اگر این وضعیت شما را ناراحت میکند میتوانید یک بالشت را زیر شکم خود قرار دهید. وقتی توانستید بدون بالشت 5 دقیقه بصورت دمر روی زمین دراز بکشید بقیه تمرین را انجام دهید. به این صورت که آرنج هایتان را روی زمین تکیه داده بطوریکه بازو هایتان در حالت عمود بر زمین قرار بگیرد. 5 دقیقه در همین حالت بمانید و سپس دوباره یک دقیقه روی شکم دراز بکشید و این بار کف دست هایتان را روی زمین گذاشته و آرنج هایتان را کاملا راست کنید و در حالیکه لگن شما روی زمین است سر و سینه خود را از روی زمین بلند کنید. سپس به آرامی دوباره به حالت اول برگردید. 4 بار و هر بار 10 مرتبه این کار را انجام دهید. بین این 4 بار 2 دقیقه استراحت کنید. در حین انجام این نرمش نباید در ساق خود احساس درد کنید. البته اگر قدری درد در کمر خود احساس کردید طبیعی است. 

کشش عضلات جلوی ران

 

کف هر دو دست را بر روی زمین قرار ذهید. یک زانو را 90 درجه خم کرده و زانوی دیگر را در حالت کشیده نگه دارید. زانوی خم شده را بیشتر خم کرده و تنه را به جلو ببرید تا در قسمت جلوی ران و جلوی لگن خود احساس کشش ملایمی کنید. در همین حالت کمی مکث کنید و سپس به آهستگی به وضعیت اولیه برگردید. حرکات را برای طرف مقابل هم انجام دهید.


کشش عضلات پشت کمر

 

      1316 1

 

بنشینید و هر دو پا را مستقیم به جلو بکشید. آهسته به جلو خم شوید تا نوک دست های شما تا حد امکان به انگشتان پا های شما نزدیک شود. در همین حالت کمی مکث کنید و سپس به آهستگی به وضعیت اولیه برگردید.

 

 

 

روش سخت

 

بالا بردن دست و پا چهارگانه Quadruped arm and leg raise

 

هر دو زانو و کف هر دو دست خود را روی زمین بگذارید. عضلات شکم خود را سفت کنید تا کمرتان محکم شود سپس یک پا و دست طرف مقابل را از زمین بلند کنید. آنها را 5 ثانیه در همین حال نگه دارید و سپس پایین آورده و برای دست و پای طرف دیگر همین کار را انجام دهید. این کار را برای هر طرف 10 مرتبه انجام دهید.

کشش گلوتئال Gluteal stretch

 

 

       196 3

 

به پشت بخوابید. زانو هایتان را خم کرده و کف هر دو پا روی زمین باشد. مچ پای راست را روی زانوی چپ بگذارید. با هر دو دست ران چپ را گرفته و به طرف خودتان بکشید. با این کار یک کشش در عضلات باسن و ران احساس میکنید. این وضعیت را 30-15 ثانیه حفظ کنید. برای هر پا این کار را 3 بار انجام دهید.

 

 

 

نرمش کناری Side plank

 

 

 

 

 

        196 1

 

 

 

به شانه روی زمین دراز بکشید. آرنج زیرین را روی زمین تکیه دهید به طوری که بازوی شما در حالت کاملاً عمود بر زمین قرار بگیرد. سپس لگن خود را از زمین بلند کنید تا کل بدن شما در حالت مستقیم قرار بگیرد و فقط روی ساعد و لبه خارجی پا تکیه داشته باشید. 15 ثانیه این حالت را حفظ کرده و به آهستگی به سر جای اول برگردید. این کار را برای طرف مقابلتان هم انجام دهید. بعد از چند ماه نرمش کم کم مدت بالا ماندن را به یک دقیقه افزایش دهید.

 

 

 

 

 

چرخش در حالت نشسته

 

 

        196 7

 

روی یک چهارپایه بنشینید. ساق راست خود را روی زانوی چپ بگذارید. ساعد چپ را روی لبه خارجی زانوی راست گذاشته و کمر خود را کاملاً به سمت راست بچرخانید. این کار را به طریق معکوس برای طرف مقابل هم انجام دهید.

 

 

 

 

درازکش و نشستن

 

       1317

 

به پشت بخوابید. زانو ها را خم کرده یا در حالت مستقیم نگه دارید ( حالت خم کرده راحت تر است). دست ها را به جلو بکشید یا در پشت سر قرار دهید ( به جلو راحت تر است). سپس از حالت درازکش به حالت نشسته درآمده و به آهستگی مجددا به حالت درازکش برگردید.

 

 

 

خو امیدوارم دوستای قاصدکی از این ورزشا حالشون جا اومده باشه من دخالت نمی کنم اما همین الان پشت میز مانیتورت دراز بکش و اینا رو انجام بده به خدا تاثییر خوبی داره

 

 

[ چهار شنبه 16 مرداد 1392برچسب:نرمش,انواع نرمش,حالت سخت نرمش,حالت متوسط نرمش,حالت آسان نرمش,, ] [ 22:53 ] [ مریم توفیق سعادتی ]

 

اگر از رفتن به سالن ورزشی، دویدن، یا تجهیزات ورزش خانگی خسته شده ‌اید، ممکن است بخواهید طناب زدن را امتحان کنید. طناب زدن ورزش کم هزینه ای است که می توان آن را در یک فضای کوچک اجرا کرد. 

 

 

در طناب زدن دستگاه گردش خون و تنفس از راه فعالیت هوازی تقویت می شوند و آمادگی لازم را برای انجام فعالیت های روزانه به دست می آورد. کسی که فعالیت خود را بر طناب زدن استوار کند، عضلات بزرگ و مهم بدن را درگیر می کند و این خود عملی اساسی در جهت تقویت عضلات بدن است.

هنگام طناب زدن، ضربان قلب افزایش می یابد به گونه ای که می توان ضربان را به 160 تا 180 ضربه در دقیقه رساند. میزان اکسیژن مصرفی نیز 60 تا 80 درصد، حداکثر اکسیژن مصرفی و یا بیشتر مشاهده شده است.

 

بپرید و انرژی بسوزانید

 

طناب زدن، یک راه بسیار عالی برای سوزاندن چربی های اضافه بدن است. طبق برآورد موسسات ملی سلامت آمریکا، هر ساعت طناب زدن، حدود 570 کیلوکالری انرژی می سوزاند.

این ورزش مفرح از تنوع بسیاری در تکنیک ‌های ورزشی برخوردار بوده و حتی دارای فدراسیون جهانی است. جالب است بدانید که هر دقیقه طناب ‌بازی در یک فرد به‌ طور متوسط باعث مصرف حدود 10 تا 12 کیلوکالری انرژی می ‌شود.

این انرژی معادل انرژی مصرفی در ورزش دو با سرعت حدود 10 کیلومتر در ساعت است که سرعت بالایی به حساب می‌ آید.

 

البته لازم به ذکر است که بهترین راه لاغری محدود کردن مواد غذایی دریافتی بوده و ورزش تنها به‌ عنوان مکمل در کنار رژیم غذایی توصیه می ‌شود.
این ورزش باعث افزایش ظرفیت قلبی تنفسی شده و به دلیل فشاری که بر استخوان‌ های اندام تحتانی وارد می ‌کند، خاصیت ضد پوکی استخوان دارد و موجب تقویت عضلات و تاندون‌ ها می‌ شود.

بسیاری از افرادی که دچار مشکلات طبی ناشی از بی ‌تحرکی هستند، می ‌توانند ناراحتی خود را به کمک طناب زدن درمان یا از بروز آن پیشگیری کنند. طناب زدن برای افراد سالم ضرری نداشته اما توصیه می‌ شود کسانی که مشکل ارتوپدی اندام تحتانی دارند، خانم‌ های باردار و دارندگان پروتزهای پزشکی مختلف که امکان جابه‌ جایی‌ شان وجود دارد، بدون مشورت پزشک معالج‌ شان طناب‌ بازی نکنند.

 

درضمن، تصور این که طناب زدن باعث شل شدن اندام‌ هایی مانند سینه می ‌شود درست نیست اما پوشیدن تاپ ‌های چسبان می‌ تواند تاثیرات احتمالی تروماهای وارده را در خانم‌ ها کمتر کند.

هر کس متناسب با توانایی هوازی ‌اش می ‌تواند برای خود برنامه‌ ای را در نظر بگیرد اما در غیر ورزشکاران 5 دقیقه پیاده‌ روی و 1 دقیقه طناب زدن به دنبال آن مناسب است و فرد می ‌تواند این مجموعه (5 دقیقه پیاده ‌روی و 1 دقیقه طناب زدن) را به هر تعداد که می ‌تواند تکرار کند. اصولا این ورزش را می ‌توان یک روز در میان انجام داد و رعایت تعادل در شدت، مدت و دفعه‌ های ورزش متناسب با وضع آمادگی جسمانی فرد ضروری است.

 

طناب مناسب

اولین کاری که باید بکنید، انتخاب یک طناب پرش است که برای شما راحت باشد. طناب ممکن است، جنس های مختلفی مانند پلاستیک، نایلون یا الیاف پشمی داشته باشد که طناب های پلاستیکی سریع تر هستند و ورزشکاران حرفه ای مانند بوکسورها از آن ها استفاده می کنند ولی برای شما جنس طناب تفاوت زیادی در عملکردتان ایجاد نمی کند. پس مطابق سلیقه تان طناب خود را انتخاب کنید ولی یک مورد را حتما در خرید باید رعایت کنید و آن طول طناب است.

 

طول طناب

برای این که بفهمید طول طناب مناسب شما چه قدر است، یک پای خود را وسط طناب بگذارید، سپس دسته های طناب را بالا بیاورید، اگر طول طناب برای شما مناسب باشد، باید تا وسط قفسه سینه تان بالا بیاید و در صورت بلندتر بودن یا کوتاه تر بودن، هنگام طناب زدن با مشکل مواجه خواهید شد.

 

و اما به جز خود طناب باید به نکات دیگری نیز توجه کنید؛ باید یک جفت کفش ورزشی مناسب داشته باشید به طوری که کفی مناسبی به خصوص در قسمت پنجه های پا داشته باشند. کفش های بسکتبال و تنیس برای طناب زدن خوبند ولی کفش های دویدن ممکن است به پاهای شما فشار بیاورند. معمولا کفش ‌های cross-training که دارای کفی انعطاف ‌پذیر هستند برای این منظور مناسب‌ هستند.

 

بر روی سنگ و موزاییک طناب نزنید، چون که به پاها و مفاصل شما فشار زیادی وارد می کنند. یک تشک ورزشی، زمین چوبی، و حتی یک فرش، سطوح مناسبی برای طناب زدن هستند.

 

روش های طناب زدن

شاید طناب زدن برای بعضی از شما مضحک باشد و شما را یاد ورزش های دوران کودکی تان بیندازد که به جز روش پایه ای جفت پا روشی که مانند دویدن است، روش های دیگری نیز برای طناب زدن وجود دارد. برای سوزاندن انرژی بیشتر می توانید به جای این که به طور عمودی بالا و پائین بپرید، هنگامی که می پرید، پاهای خود را جفت کنید و به یک طرف خم کنید(مانند حالت اسکی کردن در پیچ ها) و در پرش بعد پاهای خود را به طرف دیگر خم کنید.

در یک روش دیگر می توانید هنگامی که می پرید سعی کنید بیشتر بپرید و پاهای خود را در هوا تا جای ممکن از یکدیگر باز کنید. همچنین می توانید طناب را نچرخانید بلکه آن را در دستان تان نگه دارید و سپس روی آن به جلو و عقب بپرید.

 

در روش سخت تر دیگر می توانید آن قدر بالا بپرید که با یک روش، دو بار طناب را بچرخانید. هنگامی که ضربان قلب تان خیلی بالا رفت و خسته شدید، دو دسته طناب را در یک دست بگیرید و بدون این که بپرید، طناب را در طرفین خود بچرخانید و یا می توانید برای رفع خستگی سرعت طناب زدن خود را خیلی آهسته کنید.

 

همچنین یادگیری تکنیک فرود آمدن روی نوک انگشتان پا می ‌تواند صدمات احتمالی ناشی از این ورزش را به حداقل ممکن برساند.

با استفاده از وسایل ساده و ارزان قیمت برای ورزش در خانه، شاداب و با روحیه خواهید شد و برنامه ورزشی خود را برای تناسب اندام متنوع خواهید کرد.

 

هنگام طناب زدن این نکات را حتما رعایت کنید:

رعایت این نکات کمک می ‌کند به صورتی سرگرم‌ کننده و ایمن با طناب‌ زدن ورزش کنید:

* دسته ‌های انتهای طناب را با آرامی اما محکم در دست بگیرید.

* آرنج‌ های ‌تان را نزدیک بدن‌ تان نگه دارید و شانه ‌های‌ تان را شل کنید.

* اندکی زانو‌های‌ تان را خم کنید‌ و از مچ‌ های‌ تان برای تاب دادن طناب در قوسی ملایم در بالای سرتان استفاده کنید.

* سر و پشت ‌تان را هنگام پریدن مستقیم نگه دارید. پشت‌ تان را به جلو خم نکنید.

* طناب را با حرکت مچ های خود بچرخانید و نه با حرکت بازوهای تان.

* سر و گردن خود را مستقیم و رو به جلو نگه دارید و سعی کنید چشمهای تان به یک نقطه در مقابل تان متمرکز شود.

* با بینی نفس بکشید نه با دهان.

* بیش از اندازه بالا نپرید،‌ چرا که ممکن است بر روی زانوها و قوزک ‌های پاهای ‌تان فشار بیاید.

* به خاطر داشته باشید که طناب زدن می تواند به سرعت ضربان قلب تان را بالا ببرد، قبل از وارد کردن طناب زدن به برنامه ورزشی خود، با پزشک تان مشورت کنید.

 

برنامه

شاید در ابتدا طناب زدن مداوم به مدت 10 دقیقه برای شما هم سخت و هم خسته کننده باشد. برای تنوع می توانید در فواصل طناب زدن، حرکات شنا و یا بارفیکس را انجام دهید.

برای نمونه یک برنامه در این جا آورده می شود:

3 دقیقه طناب بزنید.

یک دقیقه استراحت کنید و سپس هرچند تا که می توانید بارفیکس بزنید.

3 دقیقه دیگر طناب بزنید.

یک دقیقه دیگر استراحت کنید و سپس هر چند تا که می توانید حرکت شنا انجام دهید.

و در آخر 3 دقیقه دیگر طناب بزنید.

 

[ چهار شنبه 16 مرداد 1392برچسب:طناب,طناب زدن,, ] [ 22:40 ] [ مریم توفیق سعادتی ]

 

 هدف از ورزش چيست؟ 
 

اکثر متخصصين عقيده دارند که پياده روي، باغباني و ساير انواع فعاليتهاي متوسط کليد حفظ سلامتي است. 
اما صبر کنيد...يک تحقيق جديد نشان مي دهد که افراد نياز به فعاليت هاي شديدتر دارند. محققان عقيده دارند که هر فرد به طور متوسط به 30 دقيقه در روز ورزش و فعاليت جسمي نياز دارد و برخي ديگر از متخصصين ورزشي باور دارند که اين ميزان بايد به يک ساعت برسد. 
عقايد و توصيه هاي ضد و نقيض و متفاوت از سوي متخصصين علم ورزش ممکن است باعث سردرگمي شما نيز شده باشد. احتمالا دوست داريد بدانيد که واقعا به چه مقدار ورزش در روز نياز داريد. 
در تلاش براي تشخيص اين عناوين ضد و نقيض، متخصصين مي گويند که، تحقيقات ورزشي به اين علت به نتايج متفاوت و مغاير با هم مي رسند که با گروه هاي سني، جنسيت ها و افرادي با عوامل خطر متفاوت (برخي از افراد در معرض ابتلا به بيماري هاي قلبي قرار دارند، برخي از افراد اضافه وزن دارند)  مواجه هستند و افراد مختلف بايد با سطح هاي مختلف فعاليت هاي ورزشي خود را آغاز کنند. 
به اين علت صحيح نيست که بين تحقيقات ورزشي مختلف مقايسه به عمل بياوريم. نتايج تحقيقاتي که براي خانم ميانسال با شيوه زندگي يکجانشيني صورت گرفته ممکن است براي مرد جوان دانشجو به کار نيايد و محققان با هم روي تفسير و توجيه نتايج تحقيقات و تبديل آنها به توصيه هاي عمومي اتفاق نظر ندارند. آيا بايد روي نياز مينيمم به فعاليت ورزشي تمرکز کرد تا کساني که مي خواهند شروع کنند از همان ابتدا دلسرد نشوند، يا نياز به ورزش را بايد بالاتر در نظر گرفت تا فوايد بيشتري براي آنها داشته باشد؟ 
خط آخر اين است که هيچکس نمي داند ميزان ايدآل براي تمرينات ورزشي چه مقدار است. توصيه هايي که براي همه درست درمي آيد ممکن است مناسب شما نباشد. متخصصين عقيده دارند که به خاطر تفاوت در سن، جنسيت، وضعيت سلامتي و اهداف ورزشي افراد، بهترين تجويز براي فعاليت ورزشي براي افراد مختلف، متفاوت است.

هدف شما چيست؟

 مقدار صحيح ورزش براي شما بستگي مستقيم به هدف شما از ورزش و آنچه که اميدواريد با ورزش به دست آوريد، دارد. براي مثال، کسي که اضافه وزن دارد و مي خواهد وزن کم کند، مطمئنا بايد بيشتر از کسي که هدفش از ورزش حفظ سلامتي است، ورزش کند، اما فعاليت او نيز به مراتب کمتر از يک دونده دو ماراتن است. اهداف زير را در نظر بگيريد: 
حفظ سلامتي:  اگر دوري از مشکلات قلبي، ديابت، و ساير بيماري ها مهمترين هدف شما از ورزش کردن است، متخصصين سلامت و بهداشت مي گويند که تحقيقات انجام گرفته توصيه مي کنند که افراد بايد در اکثر روزها حداقل نيم ساعت در روز فعاليت ورزشي با شدت متوسط داشته باشند. 
انواع فعاليت ورزشي با شدت متوسط عبارتند از: پياده روي تند، شنا، و حتي کارهاي خانه، فقط کافي است که فعاليت قوي مثل تميز کردن کف خانه و اينها باشد. مي توانيد اين فعاليت ها را به سه جلسه 10 دقيقه اي در روز تقسيم کنيد. 
کاترين جکسون، متخصص ورزشي در دانشگاه ايالتي کاليفرنيا، مي گويد، "30 دقيقه در روز فعاليت ورزشي با شدت متوسط فوايد بسيار زيادي براي سلامتي شما خواهد داشت. اما اين به آن معنا نيست که فعاليت هاي با شدت بيشتر يا طولاني تر فايده اي براي شما ندارد." 
محقق ورزشي،  اي مين لي عقيده دارد، "اين پيام باعث سردرگمي است. اکثر مواقع ما فقط مي خواهيم افراد را به مرحله اول بکشانيم." 
او توصيه مي کند که افراد هدف خود را همان مرحله اول -30 دقيقه فعاليت ورزشي با شدت متوسط در روز-قرار دهند و بعد اگر در توانشان بود آن ميزان را بالاتر ببرند. او مي گويد، "وقتي به آن ميزان ورزش عادت کرديد، ببينيد آيا مي توانيد آن را به يکساعت ارتقا دهيد يا نه. راه ديگر افزايش شدت تمريناتتان با تندتر راه رفتن يا دويدن است." 
دکتر ريچارد اشتاين رئيس بخش قلب شناسي در بيمارستان مرکزي بروکلين در نيويورک نيز اتفاق نظر دارد که افراد مي توانند از نيم ساعت ورزش با شدت متوسط در روز فوايد بسياري ببرند و بالا بردن اين ميزان فوايد بيشتري هم براي آنها خواهد داشت. 
او مي گويد، "اکثر تحقيقات مربوطه نشان مي دهد که هر چه بيشتر ورزش کنيد و فعاليت فيزيکي داشته باشيد، وضعيت سلامتي تان نيز بهتر خواهد شد." 
کاهش وزن: اگر شما هم مثل ميليونها ايراني که اضافه وزن دارند و مي خواهند وزن کم کنند يا از بيشتر شدن وزنشان جلوگيري کنند باشيد،  مطمئنا نيم ساعت تمرين با شدت متوسط در روز خواست شما را برآورده نمي کند-يا آنقدرها که فکر مي کنيد مثمرثمر نيست.
دکتر لي عقيده دارد: "اگر سعي داريد از اضافه شدن وزنتان جلوگيري کنيد، نسبت به وقتي که بخواهيد فقط از بروز مشکلات و بيماري هاي قلبي جلوگيري کنيد، احتمالا به ورزش بيشتري نياز داريد." 
همه ما خيلي ها را مي شناسيم که هر چه دم دستشان مي آيد مي خورند و هيچوقت حتي يک گرم هم وزنشان اضافه نمي شود درحالي که بقيه دائما در تلاشند تا يک کيلو از وزنشان پايين بيايد. خوب اين نشان مي دهد که بعضي افراد براي کاهش وزن نياز به تلاش بيشتري دارند. 
براي پايين آوردن اضافه وزن، بايد با کمتر خوردن و بيشتر ورزش کردن کاري کرد تا بدن به ذخائر سوخت خود روي بياورد که چربي ها هستند. اينکه چقدر بايد کمتر غذا بخوريد، چقدر بيشتر بايد ورزش کنيد و طول مدت و شدت تمرينات تان چه مقدار باشد به فاکتورهاي مختلفي بستگي دارد که وزن کنوني تان، رژيم غذايي و متابوليسم بدنتان از آن جمله است. 
افراد خوش اندام ژني دارند که به آنها براي داشتن چنين اندام هايي کمک مي کند. اين افراد ساعت ها در روز با مربيان حرفه اي ورزش مي کنند و خوراکشان را نيز بسيار محدود کرده اند. 
اما اگر به دنبال چنين اندام هايي هستيد-که مستلزم تلاش بسيار زياد است-مطمئنا تعجب نمي کنيد اگر بگويم انجام کارهاي خانه و باغباني براي رسيدن به چنين هدفي کافي نيست. 
اينکه براي چربي سوزي و متناسب تر به نظر آمدن به چه ميزان فعاليت ايروبيک نياز داريد، بستگي به متابوليسم، وزن، و رژيم غذايي تان دارد. 
براي به دست آوردن آن اندام متناسب بدنسازي هم بسيار مهم است. بدنسازي علاوه بر اين به مستحکم شدن استخوانهايتان نيز کمک مي کند و باعث مي شود در سنين پيري دچار مشکل نشويد. متخصصين توصيه مي کنند که بهتر است دو تا سه روز در هفته از اين تمرينات استفاده کنيد.

 هر ذره هم به حساب مي آيد

 فراتر از همه اينها، مسئله مهمي که بايد در ذهن داشته باشيد، اين است که تحقيقات همه و همه ثابت مي کنند که فعاليت هاي ورزشي فوايد بسيار زيادي براي شما دارد. 
پس اگر وقت نمي کنيد که براي انجام فعاليتهاي ورزشي به باشگاه يا مکان هاي ورزشي برويد، فعاليت هاي کوچکي مثل بالا و پايين آمدن از پله يا يک پياده روي کوتاه هم مي تواند برايتان مفيد باشد. 
جمعيت بسيار زيادي از مردم به خاطر داشتن اضافه وزن و نداشتن فعاليت ورزشي کافي در معرض ابتلا به مشکلات و بيماري هاي مختلف هستند. 
آمار نشان مي دهد که تقريبا دو سوم افراد بزرگسال به اندازه کافي فعاليت جسمي ندارند و يک چهام آنها به طور کلي هيچ ورزشي انجام نمي دهند. 
هميشه يادتان باشد، هر ورزشي، هرچقدر هم که کوچک، باز بهتر از ورزش نکردن است

[ چهار شنبه 16 مرداد 1392برچسب:ورزش,معرفی ورزش,ورزش چیست,فواید ورزش, ] [ 22:38 ] [ مریم توفیق سعادتی ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By GreenSkin :.

درباره وبلاگ

به قاصدک خوش اومدی !خوش بگذره!
آرشيو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 18
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 18
بازدید ماه : 277
بازدید کل : 48953
تعداد مطالب : 21
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

type="text/javascript" src="http://www.irchat.ir/Scripts/ChatBox.js" charset="UTF-8">






كد ماوس